saxrep.nl

saxrep.nl

saxofoon reparaties & onderhoud


Geldrop • Mierlo • Helmond • Eindhoven

Akoestisch muziektrio "De Nijlpaarden"


In de huidige tijd waar beukende, bombastische en soms oorverdovende muziek vaak de overhand heeft, brengen deze muzikanten een verademend tegengeluid. Hierdoor wordt de romantiek, de vanzelfsprekendheid en de ambachtelijkheid van muziek teruggebracht naar de kern. Gebruikmakend van contrabas, trekzak, accordeon, gitaar, ukelele, saxofoon en neusfluit, aangevuld met meerstemmige samenzang, maken de Nijlpaarden van ieder moment een speciaal gebeuren…..

Volledig akoestisch spelen zij een enorm afwisselend repertoire van pop, jazz, rock&roll, country, Nederlandstalige liederen en cabaret. Van Franse chansons tot Ierse muziek en meezingers van de afgelopen 80 jaar. Een muzikaal genot dat zich aanpast aan de sfeer van uw feest, voor alle leeftijden en muziekwensen.

Binnen en buiten, in huis, tuin, of op het terras. Voor uw fair, bruiloft, personeelsfeest of bbq. Zij hebben geen vast podium nodig, zijn zeer mobiel en verplaatsen zich daardoor makkelijk op iedere locatie. Eigenlijk overal waar u ze zou willen hebben!